Christian Keldsen, direktør i Grønlands Erhverv, (til venstre) og Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri, ved indgåelsen af den nye samarbejdsaftale. Foto: Dansk Industri

Ny aftale skal sikre mere bæredygtigt byggeri i Grønland

De to største erhvervsorganisationer i henholdsvis Grønland og Danmark, Grønlands Erhverv og Dansk Industri, har indgået en ny samarbejdsaftale, som skal fremme bæredygtig vækst, skabe bedre vilkår for virksomheder, nye arbejdspladser og knytte  Grønland og Danmark tættere sammen. Det oplyser Dansk Industri.

Et af elementerne i aftalen er, at der skal sættes gang i mere bæredygtigt byggeri. Her skal parterne udnytte de nyeste teknologier indenmfor både bæredygtige byggematerialer og isolering.

– Bæredygtig vækst i Grønland og i andre dele af verden er helt afgørende for os alle sammen. Vi har meget af den nødvendige teknologi og de rette kompetencer til at realisere den grønne omstilling i dag. Men intet land eller lokalsamfund kan gøre det alene. Derfor er samarbejdet et vigtigt strategisk partnerskab, hvor vi ligeværdigt bidrager til at skabe den udvikling, som vi ønsker os, og som er helt nødvendig, siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri.

På forkant med udviklingen
Hos Grønlands Erhverv er forventningerne til samarbejdet og ambitionerne høje. Det er der brug for, når udviklingen går så hurtigt, som den gør.

– Udviklingen går stærkt og vi skal ikke bare være med– vi skal være Den viden og indsigt, der skal sætte os i stand hertil, ser vi med fordel kan komme via strategiske partnerskaber, hvorfor samarbejdsaftalen med Dansk Industri er en vigtig milepæl. Med partnerskabet styrker vi både vores fokus og vores indsats til gavn for vores medlemmer i erhvervslivet. Sammen er vi stærkere, siger Christian Keldsen, direktør i Grønlands Erhverv.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje