Ørkenfortet: ESG-chef Peter Hebin Bruun, ATP Ejendomme, på taget af ATP’s store transformation af Nordeas tidligere, danske hovedsæde på Strandgade 7 på Christianshavn, som i dag er blevet til det femstjernede hotel NH Collection Copenhagen. I 2021 slog hotellet dørene op efter knap fire års forvandling fra kontorejendom til hotel. Ejendommens 33.000 kvm indeholder 394 hotelværelser, restaurant og bar. ATP Ejendomme har brugt NCC og Arkitema i forbindelse med det storstilede transformationssprojekt, som Peter Hebin Bruun forventer formodentlig bliver en af de første, større renoveringer, som bliver DGNB Guld-certificeret i Danmark. Foto: Søren Duran Duus

ATP Ejendomme: ESG er en forudsætning for god forretning – ikke en hindring

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder