Et af de byggeprojekter, som er udtryk for Rambølls nye målsætning er Gøteborgs nye Kaj 16, tegnet af Dorte Mandrup og med Rambøll som rådgivende ingeniør på konstruktioner og geoteknik. Byggeriet på 37.500 kvm kommer til at indeholde kontorer, boliger, detailhandel, restauranter og kulturelle attraktioner. Foto: TMRW

Rambøll vil halvere CO2-udledning fra sine nybyggerier i 2030

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder