Carsten Kirk er ny udviklingsdirektør i Capman Real Estate Denmark. Foto: Richard Clark

Capman finder ny udviklingsdirektør i MT Højgaard

Carsten Kirk tager afsked med MT Højgaard efter syv år for den 1. juni at tiltræde som udviklingsdirektør i Capman Real Estate i Danmark under den finske kapitalforvalter Capman.

– Vi er meget glade for at få Carsten Kirk ombord hos os. Hans færdigheder og personlighed passer perfekt til Capman, og vi forventer, at vores samarbejde er produktivt på mange niveauer. Ved at udnævne Carsten til denne nye rolle ønsker vi yderligere at styrke vores eksisterende asset management-platform og samtidig forberede os på fremtidig vækst. Carsten spiller en nøglerolle i denne udvikling, og efterhånden som vi kommer videre med at eksekvere vores strategi, forventer vi, at der vil være flere ansættelser at følge i den nærmeste fremtid, siger Peter Gill, partner og Head of Capman Denmark.

Carsten Kirk har beskæftiget sig med den danske ejendomsbranche i over 35 år. Seneste har han været Projektdirektør hos MT Højgaard Projektudvikling.

– Efter mere end syv år hos MT Højgaard Projektudvikling takker jeg nu pænt af. Det er med vemod, da jeg løbende har løst udfordrende og interessante udviklingsopgaver sammen med skønne, dygtige og dedikerede kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Tak MT Højgaard. Det har været fantastisk, skriver Carsten Kirk på Linkedin.

I Danmark har den finske kapitalforvalter Capman aktuelt ejendomsinvesteringer for godt 15 milliarder kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje