Tuborg Strandeng i Hellerup. Foto: Danica Pension.

50 nye eksklusive lejligheder klar nord for København

Danica Pensions to kysthuse med 50 ejerlejligheder i Tuborg Strandeng i Hellerup med direkte udsigt over Øresund står nu klar til indflytning. Lejlighederne er mellem 162 og 288 kvm. Totalentreprenør på byggeriet er NCC.

– Det her er en dag vi har set frem til, og vi glæder os over at overdrage lejlighederne til beboerne. Det er enestående lejligheder i et unikt område, tæt på byen, naturen og havet, og i en kvalitet ud over det sædvanlige, hvorfor vi håber, at beboerne bliver glade for lejlighederne og for at bo i Tuborg Strandeng, siger Niels Fribo, udviklingsdirektør i Danica Ejendomme.

Byggeriet af de to kysthuse og 50 ejerlejligheder begyndte i 2018, og på grund af høj efterspørgsel begyndte Danica Pension i februar i år byggeriet af yderligere 38 ejerlejligheder i Kysthus III, som forventes at stå klar i 2024. Det er planen, at der skal bygges fem kysthuse og i alt cirka 170 lejligheder i Tuborg Strandeng. Ud over kysthusene har Danica også opført 124 lejeboliger i en separat ejendom, Bakkedraget, der stod klar til indflytning i september sidste år.

– Vi oplever en meget stor efterspørgsel på at bo i kysthusene og Tuborg Strandeng generelt, og vi udvikler området med respekt for naturen og får skabt et naturligt terræn med biodiversitet mellem ejendommene. Vi tror på, at området vil blive et arkitektonisk vartegn for København og samtidigt være med til at give Danicas pensionskunder et godt afkast, understreger Niels Fribo.

 

Fakta: Tuborg Strandeng

– I juni 2022 står de første 50 ejerlejligheder klar i Kysthus I og II

– Tuborg Strandeng kommer til at bestå af fem skulpturelle kysthuse, et såkaldt byhus (lejelejligheder) samt Bakkedraget. Kysthusene kommer til at få fodfæste i Øresund, hvilket konkret betyder, at kysten er udvidet. Byggerierne bliver i alt på 53.550 kvm. Samlet vil området bestå af cirka 326 ejer- og udlejningsboliger

– Visionen for området og byggeriet er skabt af det internationalt anerkendte arkitektfirma, Lundgaard & Tranberg. Lundgaard & Tranberg står bag Skuespilhuset, Tietgenkollegiet, Axel Tower den nye og kommende bydel Postbyen

– Tuborg Strandeng får en vegetation i stil med de nordsjællandske kystområder, som Heatherhill i Rågeleje eller Tisvilde Hegn

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje