Den nye direktion i C.F. Møller Architects - fra venstre: Klaus Toustrup, Vendela Martinac, Birgit Møller, Franz Ødum og Lone Bendorff. Foto: C.F. Møller Architects / Peter Sikker Rasmussen

C.F. Møller med medvind udvider direktionen

C.F. Møller Architects, som er kommet ud af 2021 med stigende top- og bundlinje, udvider nu direktionen med to nye medlemmer.

Det drejer sig om associeret partner og arkitekt Vendela Martinac i Stockholm, der indtræder sammen med Franz Ødum, arkitekt og afdelingschef i København.

Dermed får C.F. Møller for første gang med Vendela Martinac et svensk direktionsmedlem. Hun har været hos det danske arkitektfirma i Stockholm siden 2012. Vendela Martinac træder ind i direktionen sammen med associeret partner og afdelingschef i København Franz Ødum, som kom til C.F. Møller i 2011.

Partner ud af direktionen 
Arkitekt og partner Klavs Hyttel træder samtidig ud af direktionen for at fokusere på arbejdet med healthcare-projekter, som de seneste år har opnået en stigende, international udbredelse.

– Vi er glade for, at vi kan hente fremtidens ledere internt i organisationen, og vi glæder os til samarbejdet i direktionen med tilføjelsen af bredere kompetencer og styrket forankring på tværs af vores kontorer, siger adm. direktør og partner Lone Bendorff, C.F. Møller Architects.

Ny direktion
C.F. Møllers ny direktion består af CEO og partner Lone Bendorff, CFO Birgit Møller, arkitekt og partner Klaus Toustrup, associeret partner og arkitekt Vendela Martinac samt associeret partner og arkitekt Franz Ødum.

Direktionen varetager den overordnede ledelse og eksekvering og sætter sammen med partnergruppen den strategiske retning for C.F. Møller Architects. C.F. Møller blev grundlagt i 1924 og beskæftiger i dag cirka 350 medarbejdere og har kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Stockholm, Malmø, Oslo, London og Berlin.

Læs om selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022:

C.F. Møller mere end fordobler overskud

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje