RealMæglerne har plantet 8000 træer i Skrilllinge ved Middelfart. Foto: RealMæglerne/Ritzau.

Mæglerkæde planter 8000 træer som led i grøn profil

Der er så fuld af sjov, inde i en skov. Det mener RealMæglerne også, endda så meget at de for tredje år i træk har doneret en skov til en kommune. Den nye skov er plantet i Skrillinge ved Middelfart og består af 8000 træer. Den blev indviet 19. maj 2022.

RealMæglerne planter ét træ for køber og ét træ for sælger for hver bolighandel i kæden. Det er en del af ambitionen om at være Danmarks grønne ejendomsmægler.

– Danmark har brug for flere træer. Derfor planter vi også ét træ for køber og ét træ for sælger for hver bolighandel i kæden. Sidste år blev det til mange bolighandler, og derfor står der nu også en ny folkeskov i Middelfart, fortæller Preben Merrild Angelo, adm. direktør hos RealMæglerne og fortsætter:

– Det handler om, at RealMæglerne gerne vil være Danmarks grønne ejendomsmægler. Derfor har vi blandt andet lanceret en klimaberegner, der på baggrund af data i energimærket viser CO2-udledningen fra boligen og viser de mest rentable forbedringsmuligheder. Det gør den ved at vise antallet af træer, som årligt kan optage den samme mængde CO2. Vi ved, at et solidt, dansk bøgetræ i snit kan optage 3,5 kilo CO2 om året, forklarer Preben Merrild Angelo

Der findes nu RealMægler Folkeskove i Tune ved Roskilde, i Aars ved Farsø i Nordjylland og i Skrillinge ved Middelfart.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder