Newsec har indgået aftale med EG om levering af ejendomssoftware. Foto: Shutterstock.

Newsec indgår aftale om software til 1200 foreninger

Newsec har indgået en aftale med EG om levering af kommunikationsløsningen EG ProBo til deres 1200 private andels- og ejerforeningskunder.

– Vi glæder os til det strategiske samarbejde med EG om en moderne digital platform til vores foreningskunder. Kundernes forventninger til brugervenlige systemer og sikkerhed er stigende, hvilket har medvirket til, at valget er faldet på EG ProBo. Med EG ProBo kan vi tilbyde foreningerne at samle deres digitale kommunikation og samtidig spare ikke mindst bestyrelserne i foreningerne for en masse manuelt og ressourcekrævende arbejde, siger Jacob Linvald, Director Administration, Associations, Newsec.

EG leverer nordisk branchesoftware herunder bolig- og ejendomsadministration til private og almene ejendoms- og boligadministratorer.

– Vi er gode til at personalisere kommunikationen efter, om man er administrator, ejer, lejer, vicevært eller bestyrelsesmedlem. Der er funktioner til blandt andet sikker e-mail, bilagsgodkendelser, deling af dokumenter, overblik over økonomi, ID-legitimering og digitale underskrifter. Brugerne har adgang til deres nøgledokumenter døgnet rundt, siger Frank Kragelund Hansen, Senior Vice President i EG’s boligdivision og fortsætter:

– Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Newsec om de muligheder, vi kan skabe med EG ProBo, som gør det let at håndtere de administrative opgaver og dele information sikkert med beboere. Med aftalen vil vi investere yderligere i den underliggende platform, til gavn for alle.

Fakta om EG ProBo

  • Samler al kommunikation og information om en ejendom på én GDPR-sikker platform
  • Rollestyret: uanset om man er bestyrelsesmedlem, andelshaver, ejer, lejer, vicevært, revisor, administrator eller har en anden rolle, har man adgang til præcis den information og de værktøjer, der er brug for, og som man ret til.
  • Håndterer blandt andet visning af ejendommens økonomi, bilagsgodkendelser og sikker mailkonto til bestyrelsen
  • Adgang døgnet rundt fra smartphone, PC eller skærme i opgangen

Mere end 170.000 brugere i 4.500 ejendomme benytter i dag EG ProBo.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder