Camille Berner er ny Vice President for Marketing & Communications i Deas Group. Foto: Deas

Et friskt pust: Deas får ny Vice President for Marketing & Communications

37-årige Camille Berner får ansvaret for Deas Groups interne og eksterne kommunikation samt branding i hele Norden.

Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring med en karriere, som udspringer af mode- og livsstilsbranchen. Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding.

– Jeg må tilstå̊, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om Deas’ digitale ambitioner og engagement i den grønne dagsorden, var jeg ikke i tvivl. Nu glæder jeg mig til at skabe stærke, synlige resultater sammen med mit team, siger Camille Berner.

Den manglende erfaring med netop ejendomsbranchen har dog ikke skræmt ledelsen hos Deas, tværtimod:

– Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at Deas fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust, siger Rikke Lykke, adm. direktør, Deas Group.

Læs hvem der ellers har skiftet job på det seneste her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje