PH Park i Hørsholm er en del af de to boligprojekter, som Svanen Gruppen netop har solgt til Koncenton. Foto: Svanen Gruppen.

Svanen Gruppen sælger boligprojekter til Koncenton i Hørsholm og Høje Taastrup

Svanen Gruppen er klar til at opføre to projekter i henholdsvis Hørsholm og Høje Taastrup C. De to projekter er solgt til Koncenton, og de har en samlet projektsum på omtrent 450 millioner kr. Begge projekter har fokus på bofællesskabstanken.

– Vi glæder os over to spændende projekter med fokus på fællesskaber, som vi oplever så̊ stor efterspørgsel efter. Vi er ikke i tvivl om, at projekterne bliver en gevinst både for de kommende lejere og for vores investorer, der får to attraktive projekter i porteføljen,” siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Svanen Gruppen læder sig over salget, og ser frem til at gå i gang med projekterne. Begge ventes at stå færdige primo 2024.

– Hos Svanen Gruppen har vi fokus på at opføre projekter, der kan gøre en forskel for de mennesker, der skal bo der. Med de to projekter i henholdsvis Hørsholm og Høje Taastrup C kan vi gennem bofællesskaber skabe attraktive rammer om hverdagslivet med plads til både fællesskab og privatliv samt fleksible boliger, der imødekommer alle livets faser. Og det er vi både glade for og stolte over at være en del af, siger Morten og Michael Brixhuus fra Svanen Gruppen.

To forskellige bofællesskaber
De to projekter tager udgangspunkt i tanken om bofællesskab. I Hørsholm skal PH Park ligge på den grund, hvor byens sygehus i mange år lå. Her skal opføres 70 boliger i en blanding af etagebyggeri op til seks etager og rækkehuse med store og mindre boliger.

I Høje Taastrup C opfører Svanen Gruppen et seniorbofællesskab. Det kommer til at bestå af 113 boliger samt et fællesrum. Ejendommen opføres i tegl som en traditionel karrébebyggelse.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder