Henrik Hansen, administrerende direktør, M+ Ejendomme. Foto: M+ Ejendomme.

M+ Ejendomme ansætter ny administrerende direktør

Henrik Hansen hedder den nye administrerende direktør for M+ Ejendomme. Han tiltræder i dag 16. maj 2022.

– Jeg er glad for den tillid, som bestyrelsen har vist mig. Det er en spændende opgave at få ansvaret for at videreudvikle M+ Ejendomme, som altid har haft store ambitioner og et godt renommé i branchen, siger Henrik Hansen, der overtager jobbet fra Peter Heide Wessel.

Henrik Hansen får til opgave at videreudvikle organisationen i M+ Ejendomme og ejendomsporteføljen, der på tværs af koncernen udgør mere end 3 mia. kr. og over 200.000 kvadratmeter, bestående af primært centralt beliggende ejendomme i de østjyske vækstbyer Aarhus, Skanderborg, Horsens, Hedensted og Vejle. Senest har M+ Ejendomme erhvervet Skejby Centret i det nordlige Aarhus, der rummer godt 8.500 kvadratmeter udlejningsareal.

Bestyrelsesformand Bettina Antitsch Mortensen er glad for ansættelsen af den nye direktør, og fremhæver hans lange erfaring.

– Vi er utrolig glade for at få Henrik med på holdet. Henrik har en solid erfaring fra branchen, som vil være med til at sikre den videre udvikling af M+ Ejendomme. Samtidig besidder Henrik det værdisæt, som er kendetegnet for vores forretning, udtaler Bettina Antitsch Mortensen.

Stiftet i 1985
Ejendomsporteføljen M+ Ejendomme A/S er en del af M+ koncernen, der er stiftet og opbygget af den nyligt afdøde, serieiværksætter Michael Antitsch Mortensen. Efter dødsfaldet har hustruen Bettina Antitsch Mortensen overtaget posten som bestyrelsesformand.

M+ Ejendommes historie går tilbage til 1985, og selskabet var Michael Antitsch Mortensens første, som han stiftede som 13-årig. Selskabet har over de seneste år oplevet en omfattende vækst af ejendomsporteføljen. M+ Ejendomme A/S har iværksat en strategisk fokusering på udvikling og drift af ejendomme.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje