Trine Nordahl Mandrup, erhvervsrådgiver, EDC Erhvervs Poul Erik Bech i Roskilde. Foto: EDC.

EDC Erhverv i Roskilde henter ny erhvervsrådgiver

Der er en ny erhvervsrådgiver i byen i Roskilde. Trine Nordahl Mandrup er 1. maj 2022 blevet ansat som erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde. Hun kommer med mere end 10 års erfaring fra ejendomsbranchen, hvor hendes primære fokus har været på udlejning af kontor, butik og lager.

– Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang og bidrage positivt til en afdeling, der er i rivende udvikling. Jeg forventer, at vi skaber spændende projekter sammen og bliver ved med at vokse os større med årene. Et godt markedskendskab og et stærkt fællesskab kommer til at blive afgørende i den proces. Mit bidrag bliver en stor erfaring med udlejning af ejendomme på forskellige segmenter og et indgående kendskab til forhold på både lejer- og udlejersiden, siger Trine Nordahl Mandrup.

Trine Nordahl Mandrup er ansat som et led i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskildes øgede fokus på udlejningsager, hvor hun kommer til med et ekstraordinært kendskab og kompetencer.

Hjem til Roskilde
Både arbejdsopgaverne og byen er velkendte størrelser for den nye erhvervsrådgiver både på den private front og arbejdsmæssigt.

– Jeg er født og opvokset i Vestsjælland og bor i Roskilde i dag. Dertil begyndte jeg min karriere i branchen som mægler med fokus på udlejninger. Det føles godt at være tilbage til mine rødder, hvor jeg kan bruge min erfaring og viden på og om området til forhåbentligt at løfte forretningen yderligere, siger Trine Nordahl Mandrup.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 74 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 650 medarbejdere. EDC Poul Erik Bech er etableret i 1978 og er en del af EDC-gruppen.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder