Investeringsdirektør Niels-Peter Edvardsen, Dades. Foto: Dades

Ny Dades-direktør vender retur fra Nrep

Niels-Peter Edvardsen er vendt tilbage til Dades som investeringsdirektør, oplyser ejendomsselskabet.

Han tiltrådte 1. maj, hvor han sammen med det øvrige team skal stå i spidsen for køb af nye ejendomme og investering i nye projekter for at styrke Dades’ ejendomsportefølje.

Niels-Peter Edvardsen vil i sin stilling også komme til at arbejde tæt sammen med ejendomsudvikleren og -investoren Nrep, der blandt andet står for forvaltning og udvikling af Dades’ 26 milliarder kr. store ejendomsportefølje.

– Vi er rigtig glade for at have Niels-Peter Edvardsen tilbage i Dades. Med sine mange år i ejendomsbranchen og brede kompetencer inden for køb og salg samt drift af ejendomme bliver han en central aktør i den videre udvikling af Dades’ ejendomsportefølje, siger adm. direktør Søren Kristiansen.

Ifølge Niels-Peter Edvardsens Linkedin-profil skifter han til en stilling som investeringsdirektør i Dades fra en stilling i Nrep, hvor han var Director for netop Dades’ portefølje, som Nrep overtog forvaltningen og udviklingen af i 2021.

Læs mere i Dades overdrager forvaltning af ejendomme for 25 mia. kr. til Nrep

Læs også Dades-direktør: En kæmpe og unik aftale med Nrep, fordi vi outsourcer vores kerneydelse

Inden skiftet til Nrep i sommeren 2021 var Niels-Peter Edvardsen ansat i 16 år i Dades, blandt andet som udlejningschef for selskabets erhvervsportefølje, Head of Asset Management, inden han sluttede som ejendomsdirektør.

Dades, som er et af Danmarks største, privatejede ejendomsselskaber, kunne i oktober 2021 offentliggøre rekordoverskud på godt 1,7 milliard kr. før skat.

Læs mere om selskabets 2020/21-resultater og forventninger til 2021/22:

Dades slår atter rekord – overskud runder 1,7 milliard kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder