Jacob Birkbøll (til højre) overtog 1. november 2021 posten som adm. direktør i A/S Rødovre Centrum efter Jesper Andreasen, der havde siddet på posten i mere end 30 år. I forbindelse med rokaden blev Jesper Andreasen bestyrelsesformand i det familieejede selskab bag shoppingcentret Rødovre Centrum. Foto: Klaus Sletting Jensen

Rødovre Centrum ’meget tilfreds’ med nyt trecifret millionoverskud

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder