Gefion Groups nye boligprojekt, Køge Nord, ved Køge Nord Station. Illustration: Sweco Architects

Gefion Group i nyt opkøb – vil bygge 385 boliger og erhverv

Gefion Group har købt et større boligområde ved Køge Nord Station, som Køge Kommune netop har igangsat lokalplanlægningen for.

Det oplyser det københavnske ejendomsudviklingsselskab, som dermed sætter skub i udviklingen af et nyt boligområde med 385 familie- og studieboliger på samlet 25.000 kvm og 3.000 kvm erhverv.

Der er tale om boligejendomme på 3 til 7 etager. Udover nærheden til den nye Køge Nord Station er beliggenheden for det nye projekt ideel både i forhold til Køge Campus, det nye supersygehus i Køge og byen Køge, fremhæver Gefion Group i forbindelse med sit nye projekt, Køge Nord.

Derfor investering
– Vi er rigtig glade for, at Køge Kommune tager boligområdet Køge Nord med i deres lokalplanslægning allerede nu. Derfor har vi også sat fart på vores udvikling af det nye boligprojekt, så vi er parat til at gå i jorden, så snart lokalplanen er godkendt.

– Vores nye Køge Nord-boligprojekt giver rigtig meget mening både i forhold til Køges udvikling og den nye Køge Nord Station. Boligerne, som vi ønsker at udvikle, forventer vi bliver i et prisleje, hvor de fleste kan være med, siger adm. direktør, partner og medstifter Thomas W. Færch, Gefion Group.

Gefion indgik købsaftalen med private grundsælgere i starten af året.

Gefion Group, som blev etableret i 2013 af Thomas W. Færch og Henrik Nissen, præsenterede i sidste uge rekordoverskud med et resultat før skat på over 200 millioner kr.

Læs mere om selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022:

Gefion slår rekord: Vi er enormt glade og stolte

 

Fakta: Køge Nord

– Areal: 25.000 kvm boliger og 3.000 kvm erhverv

– Boliger: 240 familieboliger og 145 studieboliger

– Arkitekt: Sweco Architects

– Certificering: DGNB Guld

– Status: Lokalplan under udarbejdelse

 

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder