KHR Architecture præsenterer ny partnerkreds og organisation: Fra øverst til venstre ses kreativ direktør og partner Mikkel Beedholm, direktør for bygherrerådgivningen og partner Peter Nielsen, kreativ direktør og partner Janina Zerbe, adm. direktør og partner Lars Kragh, ny partner og kreativ direktør Torben Juul og ny associeret partner Henrik Andersen. I forreste række ses ny ekstern partner H.P. Hertz, ny associeret partner Mai Svanholt, ny associeret partner Morten Nøhr Frandsen samt teknisk direktør og partner Henrik Danielsen Foto: KHR Architecture

Partnere skyder 5 millioner kr. i KHR og undgår konkurs

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder