Projektgrunden på knap 1,5 ha på Mejlstedvej 19-21 i Vestbjerg nord for Aalborg. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Calum klar til flere boliger – køber projektgrund

Det nordjyske ejendomsudviklingsselskab Calum har netop købt en projektgrund på knap 1,5 ha i Vestbjerg nord for Aalborg. På grunden på Mejlstedvej 19-21 har Calum mulighed for at bygge op til 5.000 kvm boliger tæt på virksomhedens hjemstavn i Aalborg.

– Vi har et generelt fokus på de danske vækstcentre og ikke mindst i og omkring København. Derfor føles det rigtig godt, efter en mindre pause, nu at være tilbage på vores gamle hjemmebane i Aalborg. Vi tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut, og projektgrunden på Mejlstedvej 19-21 i Aalborg bliver ingen undtagelse, siger salgschef Morten Nielsen, Calum.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af projektgrunden til Calum.

Calum har base i Aalborg og København og har i mere end 25 år udviklet over 2.000 boliger og i alt bygget og renoveret mere end 300.000 kvm i Danmark.

Calum med bestyrelsesformand, ejer og stifter Henrik Calum og adm. direktør Jakob Axel Nielsen har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2021. I 2020 landede ejendomsudviklingsselskabet et resultat før skat på 61 millioner kr., hvilket næsten var en fordobling i forhold til året før.

Læs mere om Calums 2020-resultater og forventninger til 2021:

Calum med reduceret afkastkrav fordobler overskud til over 60 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder