Koncentons nye bestyrelse, som forventes officielt indsat i løbet af året - fra venstre: Lars Denkov, Eivind Kolding, Anders Marcus og Bo Rygaard. Foto: Koncenton

Eivind Kolding bliver formand i Koncenton

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, får ny, professionel bestyrelse.

Dermed fortsætter Koncenton opsplitningen fra søsterselskabet Obton.

Bestyrelsen får den tidligere øverste direktør i containergiganten Maersk Line og storbanken Danske Bank Eivind Kolding i spidsen som formand. Han bliver flankeret af den forhenværende Parken Sport & Entertainment-formand samt nuværende næstformand i Freja Ejendomme, Bo Rygaard, partner i FSN Capital Lars Denkov samt stifter og medejer af Koncenton Anders Marcus i den øvrige del af bestyrelsen.

– Det er et uhyre stærkt hold med en betydelig erfaring i virksomhedsdrift, strategi og udvikling på højeste plan. Vi ser virkelig frem til samarbejdet og føler os helt sikre på, at vi med den nye bestyrelse kan indfri vores meget ambitiøse vækstplaner for de kommende år, siger adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton.

Knap 14 milliarder kr. under forvaltning
62-årige Eivind Kolding kommer til Koncenton med et stærkt cv. Som direktør i Maersk Line, bestyrelsesformand og ordførende direktør i Danske Bank samt direktør for Novo kommer han til Koncenton.

Senest var han som bestyrelsesformand i udviklings- og entreprenørselskabet Casa med til at gennemføre en succesfuld vækststrategi, der endte med et salg i sommeren 2021.

Læs mere i Tysk kapitalfond køber Casa i milliardhandel

Koncenton har aktuelt knap 14 milliarder kr. under forvaltning for cirka 2.500 investorer. De har foreløbig investeret i næsten 6.500 lejeboliger i danske vækstbyer. Men selvom tallet er højt for en virksomhed, der kun akkurat har rundet syv år, så er ambitionerne større.

– Koncenton er en spændende virksomhed, der efter år med stor vækst befinder sig i en stærk position. Vi har ambitiøse vækstmål, og jeg er sikker på, at vi med et godt hold og den stærke platform, der er skabt, kan nå målene. Det ser jeg frem til at være en del af, siger Eivind Kolding.

Målet er, at Koncentons nuværende portefølje på knap 14 milliarder kr. skal udvides med 30 milliarder kr. inden 2025.

Den nye bestyrelse forventer Koncenton officielt indsat i løbet af året.

Koncenton blev i 2015 stiftet af Peter Krogsgaard Jørgensen og Anders Marcus.

Læs om Koncentons 2021-resultater og forventninger til 2022:

Rekordoverskud i Koncenton runder 150 millioner kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder