Senior projektudviklingschef Mai-Britt Hansen, Gefion Group. Foto: NPV

Gefion snupper talent i NPV

Mai-Britt Hansen er 1. maj tiltrådt som senior projektudviklingschef i det københavnske udviklingsselskab Gefion Group. Dermed skifter Mai-Britt Hansen fra en stilling som projektudviklingschef i ejendomsudvikleren NPV, hvortil hun kom i august 2021 efter at være skiftet fra en lignende stilling i den svenske boligudviklingskoncern Bonavas danske selskab, som er på vej til at lukke.

– Jeg er allerede blevet taget fantastisk godt imod af gamle kendinge såvel som nye ansigter hos Gefion, og jeg glæder mig til alle de spændende projekter, vi skal i gang med i den kommende tid, skriver Mai-Britt Hansen på Linkedin.

Mai-Britt Hansen bliver som senior projektudviklingschef en del af Gefion Groups udviklingsteam, som står bag flere kollegiebyggerier i København-området, et større nyopført boligområde langs Amager Strandvej, Rødovre Port med over 500 boliger og en række konverteringsprojekter i indre København og omegn. Mai-Britt Hansen bliver hos Gefion ansvarlig for en række nye udviklingsprojekter samtidig med, at hun skal indgå i due diligence- og undersøgelsesprocesser på nye projektmuligheder, oplyser adm. direktør, partner og medstifter Thomas W. Færch, Gefion Group.

Læs også Gefion slår rekord: Vi er enormt glade og stolte

Mai-Britt Hansen har mere end 10 års erfaring inden for ejendomsbranchen og har en baggrund som ejendomsmægler og valuar.

32-årige Mai-Britt Hansen blev udpeget til Estate Medias Ung i Ejendom Talentliste 2021, som er en liste med 35 talenter under 35 år på tværs af den danske ejendomsbranche.

Se alle 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2021

Se stort billedgalleri: Ejendomstalenter bliver hyldet – og får peptalk

Tidligere ansættelser
Mai-Britt Hansen startede som ejendomsmægler i Butikskompagniet og kom siden til den københavnske erhvervsmægler La Cour & Lykke. Fra 2016 til 2018 var hun projektudviklingschef i Real Capital, inden hun skiftede til en lignende stilling i Bonava.

Læs talentportræt Mai-Britt Hansen: Der går nok ikke 13 på dusinet af mig

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder