Alfa Developments bestyrelsesformand Andreea Kaiser og adm. direktør Jan Kristensen. Foto: Alfa Development

Elf Development skifter navn forud for britisk ekspansion

I dag, 2. maj, skifter Elf Development navn til Alfa Development, oplyser det danske projektudviklingsselskab ejet af stifterparret Ludvig Find og Andreea Kaiser.

Selskabet er allerede etableret på det danske og svenske marked med projekter i København-området, Aarhus, Malmø og Lund. Næste skridt er et nyt selskab på det britiske marked med hovedsæde i London.

– Med den internationale ekspansion ønskede vi at finde et nyt navn, der på en og samme tid signalerer både kontinuitet og nytænkning. Bogstavmæssigt og udtalemæssigt er der ikke langt fra Elf til Alfa, som giver en vis genkendelighed. Men Alfa er også nyt og udtrykker en ambition om at gå nye veje og udvikle nye løsninger, siger bestyrelsesformand Andreea Kaiser, Alfa Development.

Beholder strategi og adm. direktør
Det nye navn er udelukkende et navneskift og indebærer ingen ændringer i igangværende aktiviteter, samarbejder eller partnerskaber. Jan Kristensen fortsætter som adm. direktør i Alfa Development i Danmark.

– Strategien for Alfa Development er fortsat at udvikle gode bykvarterer specifikt målrettet mod mellemindkomstsegmentet i Danmarks største byer, primært hovedstadsområdet og Aarhus. Vores mål er at vækste forretningen som en toneangivende spiller på markedet, siger Jan Kristensen.

Alfa Development A/S har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2021, men i 2020 havde projektudviklingsselskabet fremgang over hele linjen og kunne præsentere et resultat før skat på 200 millioner kr.

Læs mere i Elf med nyt stærkt regnskab – får overskud på 200 millioner kr.

Alfa Development i Søborg er helejet af Group Co-CEO Ludvig Find og Group Co-CEO Andreea Kaiser, der også er bestyrelsesformand. Parret stiftede selskabet i 2006.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder