Lars Scheibel er blevet forfremmet til direktør for NCC Byggeri Øst. Foto: NCC

Generationsskifte: Ny direktør for NCC Byggeri Øst

Lars Scheibel er blevet forfremmet til direktør for NCC Byggeri Øst, oplyser den svenskejede entreprenør- og udviklingskoncern.

– NCC har præsteret en stor vækst og stabile resultater på højt niveau i Building i Danmark. Strategisk ønsker NCC nu at styrke mulighederne for fortsat udvikling med fokus på kerneforretningerne, oplyser NCC.

– Nuværende direktør for NCC Byggeri Øst, Erik Hemmingsen, har stået i spidsen for først at gennemføre en turnaround og dernæst en vækst, som i dag betyder, at Byggeri Øst, der dækker alle byggeaktiviteter øst for Storebælt, er den største enhed i NCC målt på omsætning, oplyser virksomheden.

Samtidig har Erik Hemmingsen arbejdet på at sikre et generationsskifte, og det gennemføres nu ved, at Lars Scheibel overtager det overordnede ansvar for Byggeri Øst.

Lars Scheibel er klar til opgaven:

– Vi har gennem de seneste år haft fokus på stabilisering og udvikling af Byggeri Øst, og nu ser jeg frem til at forsætte den positive udvikling og vækst i Byggeri Øst mod flere spændende og udfordrende projekter.

Erik Hemmingsen fortsætter som direktør
Lars Scheibel startede i NCC i 1995 og har igennem årene været ansvarlig for en lang række af landets allerstørste byggeprojekter senest og helt aktuelt Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød.

I de senere år har Lars Scheibel fået større og større ledelsesansvar, både i form af overordnet sagsspecifik ledelse og ledelsen af Byggeri Øst med fokus på den strategiske og udviklingsmæssige side af Byggeri Øst, som er NCC’ største enhed i Norden.

Erik Hemmingsen fortsætter som direktør i NCC og vil fortsat være en del af Building Danmarks managementteam. Han vil varetage en række andre opgaver og få ansvaret for nogle områder, oplyser NCC uden at blive specifik.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder