Den godt 28.000 kvm store kontorejendom på Stationsparken 27-33 i Glostrup. Foto: PFA

PFA sælger kontorejendom for små 400 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie Estate Media bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listen er tilgængelig for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet ejendomme og grunde til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores nævnte kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel
Den største handel på dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler er den finske kapitalforvalter Capmans køb af den godt 28.000 kvm store kontorejendom på Stationsparken 27-33 i Glostrup vest for København. Bag salget til 395 millioner kr. står PFA, som er en af Danmarks allerstørste ejendomsinvestorer og landets største kommercielle pensionsselskab.

Læs mere om handlen og Capman:

Capman køber kontorejendom for knap 400 millioner kr.

På dagens handelsliste beløber den samlede transaktionssum sig til 424,5 millioner kr.

 

Dagens handelsoverblik

Stationsparken 27-33, 2600 Glostrup (395.000.000 DKK)
Køber Verdict ApS (ejet af Capman)
Sælger PFA DK Ejendomme Lav A/S 
Tækkemandsvej 1, 4300 Holbæk (29.500.000 DKK)
Køber Ejendomsselskabet Sjælland-Fyn A/S
Sælger P. E. CASA A/S (ejet af Per Erland)

Se alle transaktionslister fra Resights her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder