København. Foto: Martin Heiberg

København tager stort spring på europæisk handelsliste

Transaktionsvolumenen slog rekord i Danmark i 2021 med en omsætning på over 100 milliarder kr. Det bringer København helt op på en 9. plads blandt de byer, som har tiltrukket flest internationale investeringer sidste år i Europa. I Norden dog fortsat overgået af Stockholm.

Berlin er byen, der har haft størst, international omsætning fulgt af de to gamle kendinge London og Paris, viser nye tal fra MSCI og Real Capital Analytics.

Læs hele artiklen i den nye udgave af Estate Magasin. Læs Estate Magasin nr. 3/2022 her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder