Boligdagene 2022 er skudt i gang. Her velkomst ved chefredaktør og moderator Kamilla Sevel, Estate Media. Foto: Claus Sall

Bolig for alle pengene på Boligdagene 2022

En lang række ejendomsaktører er onsdag og torsdag samlet til Boligdagene 2022, som i år bliver holdt på det smukt beliggende Hotel Koldingfjord.

På Estate Medias konference vil en række fremtrædende profiler dele ud af deres nyeste viden og ikke mindst debattere, hvor det danske boligmarked er på vej hen.

Det sker efter åbningstale holdt af det franske konsulentbureau Green Soluces adm. direktør, Ella Etienne-Denoy, i forbindelse med, at et stort, europæisk studie lavet af Green Soluce og den franske tænketank IEIF viser, at de fleste ejendomsinvestorer har en veldefineret bæredygtighedsstrategi for deres investeringer – og at bæredygtighed for mange er et investeringsparameter. Men undersøgelsen viser også udfordringer.

Artiklen fortsætter under billedet

Adm. direktør i det franske konsulentbureau Green Soluce, Ella Etienne-Denoy. Foto: Claus Sall

Navne
Blandt de mange indlægsholdere og paneldebatdeltagere på Boligdagene 2022 er Anne Crone, indehaver af Danbolig-kæden i hovedstadsområdet, adm. direktør, hovedejer og medstifter Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen, bystrategisk chef Bente Lykke Sørensen, Aarhus Kommune, adm. direktør Flemming Engelhardt, Topdanmark Ejendom, markedschef Anders Bay Holm, Sweco Architects, adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig, og Anne Sofie Vett Raaschou, Investments i Living i Nrep.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje