Den amerikanske kapitalfond Blackstone har via sit europæiske logistikselskab Mileway købt den 10.665 kvm store industriejendom på Håndværkervej 14 centralt i Aalborg. Foto: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Blackstones Mileway i trecifret millionopkøb

Den amerikanske kapitalfond Blackstone har via sit europæiske logistikselskab Mileway netop købt en 10.665 kvm stor industriejendom på Håndværkervej 14 centralt i Aalborg.

Det drejer sig om Saniståls hovedsæde, som Sanistål har solgt i en sale and lease back-transaktion til 100 millioner kr. Salget sker som en strategisk beslutning om at frigøre kapital til udvikling af kerneforretningen.

Nordicals Aalborg har formidlet salget.

– Hos Nordicals Aalborg er det en del af vores speciale og kernekompetencer at bistå virksomheder som eksempelvis Sanistål A/S i disse strukturerede transaktioner, hvor salget af ejendommen sker som et led i en længere række af strategiske overvejelser for at styrke virksomhedens fremtidige vækstpotentiale, siger partner og erhvervsmægler Mattias Manstrup, Nordicals Aalborg.

Køber har været rådgivet af Bech-Bruun, mens sælger har været rådgivet af Nordicals Aalborg, Advokatfirmaet Vingaardshus, Niras og LE34.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle nyheder om industriejendomme her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje