Banktorvet på Farum Hovedgade 46-48 i Farum er et byhus med 13 lejligheder og erhverv i stueetagen, som HHM har opført for bygherren Korf Ejendomme og er udført i totalentreprise i tidligt samarbejde med Mangor & Nagel og JPM. Foto: HHM

Nordsjællandsk entreprenør forventer faldende top- og bundlinje i 2022

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder