Bünyamin Simsek. Foto: Cengiz Simsek

Vejen fra rådmand til byggedirektør

Ringen er sluttet.

Sådan ser Bünyamin Simsek det. Han vender efter en del omveje tilbage til en position, hvor han kan bruge sin uddannelse som bygningskonstruktør. Men han vender også tilbage til at arbejde med netop noget af det, der lå ham på sinde som rådmand i Aarhus Kommune frem til 2022; udbygningen af familieboliger i byens forstæder.  

– Jeg vil gerne have udstykket flere parcelhusgrunde, så vi kan tilbyde de mange familier, der ønsker at bosætte sig i Aarhus et godt sted at bo, sagde Bünyamin Simsek, mens han var rådmand.  

Det kommer han nu til at arbejde for. Ikke fra rådmandskontoret, men som direktør i udviklingsselskabet 1927 Estate, hvor han skal trække på sine kompetencer både fra den lange politiske karriere, men ikke mindst på sine erfaringer som leder. Han skal være vicedirektør og referere til den adm. direktør med titel af driftsdirektør, og så skal han bygge bro ved internt i 1927 at rådgive om og stå på mål for alt fra, hvordan selskabet bedst muligt forbereder sig på at drive lokalplaner til de rigtige elementer i nye byområder over bæredygtighed og personaleudvikling.  

Bünyamin Simsek havde gerne stillet op til rådmandsposten igen, men Venstre ønskede en anden spidskandidat ved det seneste kommunalvalg, og når nu det skulle være, så falder forandringen godt ind i en 9-års cyklus, som Bünyamin Simsek ser sit liv i.

– De demokratiske poster har man til låns i en given tid, og det har aldrig været min mening, at jeg skulle være levebrødspolitiker resten af mit liv. Jeg synes, jeg har afleveret posten med nogle gode resultater både personalepolitisk og i forhold til byens dagsorden. 

1. april i år tiltrådte han som driftsdirektør (COO) i aarhusianske 1927 Estate. Her skal han med sin erfaring fra politik og Magistratsafdelingen i Teknik og Miljø bidrage til 1927 Estates udvikling.

Læs hele det store interview med Bünyamin Simsek i den nye udgave af Estate Magasin. Læs Estate Magasin nr. 3/2022 her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder