Den nuværende bygning på Slangerupgade i Hillerød rives ned og i stedet bygger Vision Ejendomme 12.560 kvm bolig og erhverv, der bliver certificeret med DGNB Guld. Byggeriet bliver 2-4 etager med en maksimal højde på 18 m. Illustration: Vision Ejendomme

Casa valgt til bolig- og erhvervsbyggeri i Hillerød

Det bliver entreprenørselskabet Casa, som skal opføre 113 boliger og 1.350 kvm erhverv på Slangerupgade i Hillerød.

Det oplyser ejendomsselskabet Vision Ejendomme med hovedsæde i København.

Vision Ejendomme er ejet 80 procent af Lars Larsen Group og Schou Family Invest via Vision Properties samt 20 procent af Copi Group, hvor sidstnævnte ejes af søskende- og stifterparret Jesper Brunander og Maria Brunander Vøgg.

Den nuværende bygning i Hillerød rives ned og i stedet bygger Vision Ejendomme 12.560 kvm, der bliver certificeret med DGNB Guld. Byggeriet bliver 2-4 etager med en maksimal højde på 18 m.

– Hillerød by har rigtig meget at byde på med mange spændende udviklingsprojekter i gang og undervejs. Vi ser frem til at bidrage til udviklingen ved at skabe et bindeled imellem den gamle by og den nye bydel med fokus på bæredygtige boliger og detail tæt på naturskønne omgivelser, kulturelle oplevelser, transport og dagligvareindkøb, siger investeringsdirektør Peter Julius Jensen, Vision Ejendomme.

’Helt på bølgelængde’
Casas bæredygtighedschef, Henriette Menå Grud, der er en del af Green Building Councils DGNB-kriterieudvalg og ekspert i bæredygtigt byggeri hjælper til i processen, der er baseret på 5 af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

– Casa bæredygtighedscertificerer alle nyopførte kontor- og boligprojekter. Vi har taget et standpunkt, så vi kan løfte vores del af branchens samfundsansvar. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere deler ambitionen om at bygge bæredygtigt, for det betyder, at vi kan optimere på bæredygtighed i alle dele af byggeprocessen. Her er Vision Ejendomme og Casa helt på bølgelængde, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa.

Byggeriet forventes at gå i gang i september 2022 og afsluttet i september 2024.

Læs om Vision Ejendommes 2021-resultater og forventninger til 2022 i:

Vision Ejendomme tredobler overskud til over en kvart milliard kr.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder