København. Foto: Shutterstock

Ny næstformand i Jeudan efter rekordoverskud

Jeudan, som i 2021 opnåede et rekordoverskud med et resultat før skat på 3.016 millioner kr. mod 578 millioner kr. i 2020, fik på onsdagens ordinære generalforsamling ny næstformand i form af adm. direktør Tom Knutzen, der efterfølger direktør Tommy Pedersen, der ikke genopstillede.

Generalforsamlingen genvalgte adm. direktør Niels Jacobsen til bestyrelsesformand, ligesom der var genvalg til bestyrelsen til adm. direktør Claus Gregersen, professionelt bestyrelsesmedlem Helle Okholm og Investment Director Nicklas Hansen.

Generalforsamlingen godkendte årsrapporten for 2021, herunder den foreslåede resultatdisponering, og vederlagsrapporten, ligesom den godkendte bestyrelsens forslag om bestyrelsens uændrede vederlag og udvalgshonorarer for 2022.

Generalforsamlingen fornyede bestyrelsens bemyndigelse til – indtil næste ordinære generalforsamling – at lade selskabet erhverve og besidde egne aktier op til 10 procent af selskabskapitalen.

Per W. Hallgren har siden 1993 været adm. direktør i Jeudan. Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed har 600 medarbejdere, og selskabets aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Læs om selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022 i:

Jeudan femdobler resultat – og runder overskud på 3 milliarder kr.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder