Projektleder Mathias Thinggård Brovall, Freja Ejendomme. Foto: Freja Ejendomme

Freja ansætter ny projektleder

Mathias Thinggård Brovall er netop tiltrådt som projektleder i Freja Ejendomme. Hos statens ejendomsselskab får han ansvaret for at drive udviklingen i nogle af Frejas mange udviklingsprojekter.

– Vi er rigtig glade for at have fået Mathias Thinggård Brovall med på holdet her i Freja. Mathias har en rigtig stærk faglig profil med mange års erfaring i flere af landets kommuner. Vi ser frem til at bringe hans kompetencer i spil i vores udviklingsprojekter over hele landet, hvor ikke mindst et tæt samarbejde med kommunerne er afgørende for et vellykket projekt, siger adm. direktør Christina Jørgensen, Freja Ejendomme, til Estate Media.

Skifter fra Aarhus Kommunes planafdeling
Mathias Thinggård Brovall er uddannet civilingeniør i Arkitektur og Design på Aalborg Universitet med speciale i urban design. Han har de seneste otte år været ansat som specialkonsulent og projektleder i Aarhus Kommunes planafdeling – herunder et år som konstitueret afdelingsleder – hvor han har arbejdet med byudvikling og primært lavet lokalplaner og helhedsplaner.

Han har desuden været projektleder og byplanlægger i Odense Kommune, Silkeborg Kommune og Aalborg Kommune.

Mathias Thinggård Brovall glæder sig over sin nye stilling, som han tiltrådte 1. april.

– Stillingen som projektleder i Freja virker som en helt naturlig forlængelse af alle mine tidligere funktioner rundt om i landets kommuner. Jeg er utrolig glad for muligheden og glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Freja har en rigtig bred portefølje af ejendomme, man ikke ser alle steder og har dermed også mulighed for at rykke på flere vigtige agendaer inden for byudvikling. Det er selvfølgelig en kæmpe mulighed og et arbejde, jeg virkelig ser frem til, siger han.

Med ansættelsen af Mathias Thinggård Brovall er Freja Ejendomme med kontor på Frederiksberg nu i alt 24  medarbejdere.

Læs også Freja-overskud faldt til en kvart milliard kr. i 2021

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder