Boligkontoret Danmarks nye viceadm. direktør Pia Nielsen og kommende adm. direktør Lars Lehmann. Foto: Boligkontoret Danmark

Pia Nielsen bliver ny viceadm. direktør i Boligkontoret

Pia Nielsen, der er en kendt profil i ejendomsbranchen med stor aktivitet inden for diverse netværk og næstformand igennem seks år i Byens Netværk, bliver viceadm. direktør i Boligkontoret Danmark. Det kommer i forlængelse af, at Lars Lehmann 1. august bliver ny adm. direktør.

Den nye direktion skal styrke fællesskabet mellem de mange medlemmer og ikke mindst den lokale tilstedeværelse på tværs af boligselskaber med boliger i 56 kommuner. Direktørskiftet sker, efter Michael Demsitz har valgt at takke af efter en livslang karriere i den almene sektor.

Pia Nielsen får ansvar for byggeri, drift og grøn omstilling, og det har hun gode forudsætninger for, for hun kommer fra en direktørstilling i det københavnske boligselskab FSB, hvor hun i 10 år har haft ansvaret for både byggeri men også drift og jura.

Hun har tidligere været både i By- og Boligministeriet og i Socialministeriet og siden har hun arbejdet i forskellige boligselskabers administration. Hun ser frem til at arbejde med samspillet mellem byggeri, drift og grøn omstilling i Boligkontoret Danmark.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde i en landsdækkende og lokalt forankret organisation som Boligkontoret Danmark. Jeg har stor interesse i og rigtig god erfaring med at arbejde i rummet mellem byggeri og drift, der er helt essentielt for både at realisere vores mål om bæredygtighed og sikre de rette resultater i vores renoveringer og nybyggeri, siger Pia Nielsen.

To nye regionsdirektører
Udover ansættelsen af Pia Nielsen i direktionen udvides Boligkontoret Danmarks øverste ledelse yderligere med en række fagligt stærke, nye profiler, alle hentet i egne rækker. Med den nye direktionsgruppe er målet, at Lars Lehmann kan prioritere tættere og mere daglig kontakt til de forskellige ansvarsområder og lokale kontorer i Boligkontoret Danmark.

– Jeg har ønsket at sætte et hold, der med sin sammensætning af forskellige profiler og fagligheder afspejler den stigende kompleksitet, som er et vilkår for vores arbejde med den almene boligadministration. Samtidig vil en mere bredt forankret ledelse kunne komme endnu tættere på vores medlemmer og afdelingskontorer rundt omkring i landet, siger Lars Lehmann.

Den kommende adm. direktør har således udnævnt to erfarne regionsdirektører, Tonny Bjørn og Kim Johansen, der skal tage sig af henholdsvis Øst og Vest:

– Udnævnelsen af to regionsdirektører skal være med til at styrke den lokale forankring i Boligkontoret Danmark og sikre det nærvær, der er så vigtigt for både os og vores medlemmer. Herudover styrkes foreningsdelen i vores landsdækkende medlemsfællesskab med udnævnelsen af en ny direktør for kunde- og foreningsudvikling, Karina Lauridsen, siger Lars Lehmann.

Artiklen fortsætter under billedet

Boligkontoret Danmarks nye direktionsgruppe efter direktørskiftet: Michael Pedersen, Pia Nielsen, Karina Lauridsen, Tonny Bjørn, Kim Johansen og Lars Lehmann. Foto: Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark
Sidste mand i direktionsgruppen bliver nuværende økonomi- og regnskabschef Michael Pedersen, som bliver direktør for økonomi og forvaltning.

Pia Nielsen begynder i Boligkontoret Danmark den 1. maj – tre måneder før skiftet af adm.direktør.

Boligkontoret Danmark er en af landets største almene boligadministrationer, er nonprofit og virker som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber fordelt over det meste af Danmark.

Boligkontoret Danmark administrerer godt 31.000 lejeboliger for 60 boligselskaber samt ældre- og plejeboliger for 14 kommuner/regioner og yder derudover IT-drift for boligselskaber med godt 25.000 boliger.

Hovedkontoret er beliggende på Havneholmen i København V og derudover er der 7 afdelingskontorer fordelt i landet.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder