Skejby Centret i det nordlige Aarhus. Foto: Presse

M+ Ejendomme køber aarhusiansk butikscenter

M+ Ejendomme, som blev etableret af afdøde Michael Mortensen, har købt Skejby Centret i det nordlige Aarhus.

Bag salget står Middelfart-baserede European Properties, som reelt er ejet af Jens Belling via Belling Holding.

Det oplyser Colliers, der har formidlet salget.

Parterne kommer ikke ind på transaktionssummen, men European Properties har ønsket at sælge Skejby Centret til en lokal køber, som kan bidrage til videreudvikling af centret og området omkring, hvor kundegrundlaget stiger.

M+ Ejendomme med base i Horsens har i den forbindelse købt butikscentret med et udlejningsareal på godt 8.500 kvm, oplyser adm. direktør Peter Heide Wessel, M+ Ejendomme:

– Det har været et rigtig godt og konstruktivt samarbejde med European Properties i salgsprocessen, og vi er meget tilfredse med handlen. Bydelscentret byder på en masse muligheder og har et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at være med til at videreudvikle i samarbejde med nuværende og fremtidige lejere.

Som Estate Media har skrevet, har advokat Bettina Antitsch Mortensen overtaget formandsposterne i bestyrelserne i M+-koncernen, der omfatter selskaberne M+ Ejendomme, M+ Invest samt Stenhøj Husene og Hybel. Det er sket, efter hendes mand, Michael Antitsch Mortensens, død den 31. januar som følge af et pludseligt hjertestop under en forretningsrejse til Schweiz.

Læg mere i Michael Mortensens enke ny formand i M+-koncernen

Peter Heide Wessel tilføjer:

– I den indledende dialog med enkelte lejere og øvrige interessenter har vi oplevet stor opbakning til at fortsætte udviklingen af centeret, og vi ser meget frem til at sætte arbejdet i gang.

Skejby Centret er omkranset af et større boligområde, hvor der er i omegnen af 80.000 kvm boligejendom under opførelse. Salget viser desuden, at investeringsmarkedet har fokus på udviklingsområder.

Det siger Klaus Holmstoel, der er Senior Commercial Real Estate Advisor i Colliers:

– Sagen har været interessant for flere investorer, hvilket jeg ser som et udtryk for den høje efterspørgsel på lejemål i udviklingsområder. De høje huslejeniveauer centralt i byerne får lejerne til at søge mod mindre centrale lokationer som denne i Skejby, hvilket også tiltrækker investorerne.

Trolle Advokatfirma og Colliers har rådgivet sælger i salgsprocessen.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle nyheder om detail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder