Østre Lilholtvej 1 i Vojens. Foto: Esoft

Freja sætter otte ejendomme til salg i Jylland og på Sjælland

Statens Ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter otte nye ejendomme til salg. Det drejer sig om fem ejendomme i Vojens, en i Aabenraa og en i henholdsvis Sædder og Tølløse – begge på Sjælland.

De fem ejendomme i Vojens er ved Flyvestation Skrydstrup. Ejendommene er en del af de i alt cirka 120 ejendomme, hvor ejerne på grund af de nye F-35-fly på flyvestationen har mulighed for enten at søge kontant kompensation, få lavet støjisolerende tiltag eller lade ejendommen frivilligt blive opkøbt af den danske stat. Freja Ejendomme satte i september sidste år de første seks ejendomme ved Flyvestation Skrydstrup til salg.

Læs mere i Freja sætter ni ejendomme til salg i hele Danmark

Cirka 30 km syd for Vojens sætter Freja i udkanten af Aabenraa en anden af dagens nye ejendomme til salg. Det er Nymøllevej 165, som er en stråtækt ejendom på en godt 4.600 kvm stor grund med Rise Skov som nærmeste nabo. Ejendommen kommer fra Naturstyrelsen.

Dagens syvende ejendom er på Sjælland – nærmere bestemt i Sædder cirka 3 km syd for Herfølge. Her sætter Freja Ejendomme nu en villa til salg på Sæddervej 28. Den er opført i 1886 og ombygget i 1985. Ejendommen kommer fra Banedanmark.

Dagens sidste ejendom ligger i Tølløse på Sjælland. Den 223 kvm store ejendom er opdelt i to lejligheder og kommer fra Banedanmark.

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab og udvikler og sælger ejendomme fra staten og regionerne, så der samlet set skabes den størst mulige lønsomhed med fokus på økonomisk, bæredygtig og arkitektonisk værdiforøgelse.

Læs også Freja-overskud faldt til en kvart milliard kr. i 2021

 

Fakta: De otte ejendomme

– Jernhytvej 44, Vojens

– Ribevej 67, Vojens

– Vestre Byvej 13, Vojens

– Østre Lilholtvej 1, Vojens

– Vismarlundvej 6, Vojens

– Nymøllevej 165, Aabenraa

– Sæddervej 28, Sædder

– Kvamløsevej 5, Tølløs

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder