Estate Media går tæt på ejendomsmarkedet i Ukraine

Krigen i Ukraine har nu varet i mere end en måned. Hver dag er nyhedsbilledet fyldt med efterretninger om fremrykninger og bombninger. Udover de menneskelige omkostninger, som naturligvis overstiger alt andet, så er bygningsmassen i et land oftest der, hvor der sker de største tab.

Sådan er det også i Ukraine, hvor især nogle byer bliver bombet og efterlader alle grader af ødelæggelse fra vinduer, der bliver blæst ind, til bygninger, der bliver jævnet med jorden.

På Estate Media vil vi gerne bidrage til viden om, hvad der foregår om end det kan være svært at forholde sig til byggeri- og ejendomsrelaterede artikelvinkler, når mennesker er i livsfare.

Vi gjorde i første omgang et forsøg den 25. februar, hvor Lokalebasens adm. direktør Jakob Dalhoff gav en øjenvidneskildring af krigens allerførste dag. Siden da har vi undersøgt mulighederne for på en gang at støtte medievirksomheder i Ukraine, som er under hårdt pres, da mange har mistet omsætningen, og dels for at give et indblik i, hvordan aktørerne i bygge- og ejendomsbranchen i Ukraine klarer sig gennem krigen.

En klump i halsen
Da Mipim løb af stablen medio marts var der mange, der fik en klump i halsen, da de gik forbi den ukrainske – tomme – stand, og så plancherne med navne på de firmaer, der skulle have været i Cannes, men som på grund af krigen måtte aflyse deres besøg.

En af de organisationer, der skulle have været på plads i Cannes, er Ukraine Real Estate Club. Estate Media har nu indledt et samarbejde med stifter af Ukraine Real Estate Club, Olga Solovei. Derfor kan vi fra i dag bringe unikke indblik i, hvad der sker i bygge- og ejendomsbranchen i Ukraine, og hvilke opgaver arkitekter, ingeniører, entreprenører og ejendomsselskaber kaster sig over, når hverdagen er præget af magtesløshed og ens ejendomme er i konstant fare for at blive beskudt.

Støtte den frie presse
Artiklerne er købt af Ukraine Real Estate Club med et ønske om at støtte den frie presse i landet og samtidig i et forsøg på at understøtte Ukraine Real Estate Clubs ønske om via en forståelse for forholdene i landet allerede nu at forberede den danske bygge- og ejendomsbranche på at være med til at genopbygge landet.

Vi lægger ud med en historie om byggebranchen, der har kastet alt, hvad de har i hænderne og omstruktureret deres aktiviteter til at beskytte den eksisterende bygningsarv, statuer og monumenter.

Læs hele artiklen om, hvordan den ukrainske bygge- og ejendomsbranche blev bedt om at omstille aktiviteterne her

Den 1. juni afholder Estate Media en støttekonference med det formål at bidrage til bygge- og ejendomsbranchens mulighed for at genopbygge Ukraine. Alt overskud går ubeskåret til opbygningen af Ukraine, og deltagerne bidrager med Estate Medias sædvanlige deltagergebyr. Vi håber, at mange har lyst til at bakke op om initiativet. Man kan tilmelde sig og læse mere her 

Læs alle artikler om Ukraine her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder