Søren Leth Pedersen. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Tidligere partner i EDC Erhverv klar med aarhusiansk boligprojekt

Et nyt projekt kaldet Godsbanehuset, som er en del af byudviklingsområdet Godsbanen, består af 76 1-5-værelses lejeboliger på Dirch Passers Gade/Søren Frichs Vej i Aarhus C.

Boligerne tegnet af C.F. Møller står klar til indflytning 1. juli og udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus C.

Søren Leth Pedersen varetager projektudviklingen af Godsbanehuset gennem sit selskab Jysk Kapitalpartner, som han stiftede, efter han stoppede som direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ultimo 2020. Søren Leth Pedersen ejer desuden en mindre del af projektet. Han oplyser, at der er stor interesse for boligerne, der ved første åbent hus resulterede i 20 udlejninger.

– Da jeg selv tidligere har været en del af EDC Erhverv, og jeg derfor har en god relation til medarbejderne i projektafdelingen i Aarhus, og jeg samtidig ved, at de er særdeles kompetente og markedsledende inden for udlejning af lejligheder i boligprojekter, så var det et naturligt valg at bruge dem til at stå for udlejningen. Det har allerede nu vist sig at være et godt valg, siger Søren Leth Pedersen, helejer af Jysk Kapitalpartner, i en meddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet

Godsbanehuset med 76 lejeboliger på Dirch Passers Gade/Søren Frichs Vej i Aarhus C. Foto: EDC

Godsbanehuset ligger i Aarhus’ nye kulturkvarter, Aarhus K, og Søren Leth Pedersen har store forventninger til området:

– Projektet er en del af Godsbanen, som er et af de hotteste byudviklingsudviklingsområder centralt i Aarhus. Det er blevet sit eget helt særlige sted, et bykvarter med byliv, byrum og bygninger.

Læs også Partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus stopper

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder