De to nye i Link Arkitektur i Danmark: Rasmus Kierkegaard (til venstre) er tiltrådt som kreativ chef og leder af konkurrenceteamet, mens Martin Ringstrøm er ny bæredygtighedschef. Foto: Link

Link Arkitektur opruster med ny kreativ chef og bæredygtighedschef

Link Arkitektur i Danmark, som i 2021 for første gang i flere år opnåede overskud, styrker sin arkitektoniske profil med ny kreativ chef og leder af konkurrenceteamet samt ny bæredygtighedschef.

Det oplyser den norskejede arkitektkoncern, som fremhæver, at de to nyansættelser udgør en vigtig taktisk brik i Link Danmarks 2025-strategi, som blandt andet sigter mod, at arkitektselskabet stempler tidligere ind i byggeriets værdikæde.

Rasmus Kierkegaard er ny kreativ chef og leder af konkurrenceteamet. Han kommer fra en stilling som direktør og associeret partner i Rubow Arkitekter i Aarhus. Inden da var han i Schmidt Hammer Lassen Architects i 17 år som leder af projektudviklingsafdelingen og designansvarlig, hvor han de sidste to år – fra 2018 til 2020 – var partner.

– Som arkitekt, som leder og menneske er Rasmus Kierkegaard vigtig for realiseringen af vores nye strategi. I Link er vi ikke blege for at sige, at vi er dygtige, når det gælder økonomi og processer, og nu skal vi blive endnu bedre på den arkitektoniske kvalitet og den strategiske rådgivning over for vores kunder – fra de helt tidlige faser til færdigt byggeri. Det har vi nu fundet i Rasmus, siger tegnestuechef Lars Kirkegaard, Link Arkitektur, i en meddelelse.

Også ny bæredygtighedschef
Foruden Rasmus Kierkegaard har Link hentet Martin Ringstrøm som ny bæredygtighedschef. Han kommer til at indgå i et team på tværs af Links tegnestuer i Skandinavien, som skal sikre bæredygtighed i alle facetter af et projekt.

De to, nye profiler, som begge er tiltrådt, spiller ifølge Kirsten Anker Sørensen, adm. koncerndirektør i Link Arkitektur og adm. direktør i Link Arkitektur i Danmark, en afgørende rolle i forhold til virksomhedens 2025-strategi.

Endelig i plus i 2021
Link Arkitektur har netop offentliggjort årsregnskab for 2021, som viser, at den danske gren af den norskejede arkitektkoncern Link Arkitektur for første gang i flere år har opnået sorte tal på bundlinjen.

Læs mere selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022 i:

Link i Danmark i lille plus efter næsten tocifret millionunderskud

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje