Teknisk direktør Lars Duus Mikkelsen, NPV. Foto: NPV

NPV finder ny direktør i AG Gruppen

Lars Duus Mikkelsen her i marts tiltrådt som teknisk direktør (CTO) i den Charlottenlund-baserede ejendomsudviklingskoncern NPV.

Lars Duus Mikkelsen har erfaring fra Danmark og Tyskland og medbringer til stillingen i NPV 29 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen. Han kommer fra en stilling som projektchef i den fynske projektudviklingskoncern AG Gruppen.

– Fornuftige og langsigtede løsninger, der bringer værdi til byggeriet, er i fokus. Og Lars Duus Mikkelsen medbringer desuden stor indsigt i DGNB-certificeringer i form af sine erfaringer fra tidligere byggeprojekter, skriver NPV med adm. direktør Jens Schaumann i et opslag på Linkedin.

Lars Duus Mikkelsen har tidligere været blandt andet projektchef i Proark Group, projektleder i projektleder og projekteringsleder i Skanska.

Lars Duus Mikkelsen har overtaget stillingen som teknisk direktør i NPV efter Johnny Holt, der nu er COO i Fischer Ejendomme.

Læs om NPV’s 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

NPV vender underskud til overskud på 81 millioner kr. – sigter mod stort overskud

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder