Adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen (til venstre) og Bünyamin Simsek, der fra 1. april er driftsdirektør (COO) i 1927 Estate. Foto: 1927 Estate

Eksrådmand bliver direktør i 1927 Estate: Han er en fantastisk kapacitet

Bünyamin Simsek fejrede i januar sit 20-års jubilæum som medlem af Aarhus Byråd, ligesom han i perioden 2012-2013 og igen fra 2018-2022 sad på posten som rådmand for Teknik og Miljø.

Nu skifter Bünyamin Simsek karrierespor og sætter sig i stolen som driftsdirektør (COO) i det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate. Her skal han med sin erfaring fra politik og Magistratsafdelingen i Teknik og Miljø bidrage til 1927 Estates udvikling.

– Vi er utrolig glade for og ikke mindst stolte over, at Bünyamin Simsek har sagt ja til at blive en del af 1927 Estate. Der er ingen tvivl om, at han er en fantastisk kapacitet med stor brancheindsigt. Den bæredygtighedsdagsorden, som vi allerede arbejder med, skal Bünyamin være med til at understøtte og udvikle yderligere, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

Han oplyser til Estate Media, at der er tale om en nyoprettet stilling for at styrke organisationen.

Bünyamin Simsek skal udvikle organisationen, skal i højere grad profilere 1927 Estate udadtil og ikke mindst bidrage med sin viden inden for byudvikling og lokalplansarbejde.

– Jeg er meget glad for og stolt over at skifte karrierespor og skulle være en del af 1927 Estate. Det er en stor tillid og en ære at kunne fortsætte med at sætte aftryk på rammerne for livet for mennesker med fokus på byliv som afsæt. Det er fantastisk at kunne være med til at udvikle et selskab, som har dybe rødder i ejendomsbranchen. Jeg ser også frem til at styrke og udvikle de mange spændende projekter og investeringer med dedikerede og engagerede medarbejdere, siger 51-årige Bünyamin Simsek.

Læs også Bünyamin Simsek dropper spidskandidatur: Har ikke sit bagland med sig

Artiklen fortsætter under billedet

Bünyamin Simsek. Foto: 1927 Estate.

En af de første opgaver for Bünyamin Simsek, der er uddannet bygningskonstruktør, bliver arbejdet med Arla-grunden på godt 81.000 kvm i Aarhus-bydelen Viby, som 1927 Estate tidligere i marts kunne offentliggøre at have vundet i et udbud. Her bliver bæredygtige tiltag, borgerinddragelse og involvering af lokalområdets aktører nogle af fokuspunkterne fra start.

Bünyamin Simsek tiltræder som driftsdirektør i 1927 Estate den 1. april.

Læs også 1927 Estate vinder stort Arla-udbud i Aarhus og har nyt boligområde på vej

Læs også 1927 Estate udvider ejerkredsen – denne gang med tre partnere

Læs også 1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

 

Blå blog: Bünyamin Simsek

– Født 25. december 1970 i Tyrkiet

– Opvokset i Gellerupparken i Aarhus

– Er uddannet bygningskonstruktør

– Har siddet 20 år i Aarhus Byråd

– I alt 10 år som rådmand for Teknik & Miljø samt Børn og Unge

 

Fakta: 1927 Estate

– 1927 Estate er et areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København, Hobro og nu Esbjerg

– Selskabet har rødder i ejendomsbranchen og er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en ny investorkreds, der tiltrådte i 2019 og 2021

– Aktuelt har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje