Head of Nordics Peter Broström, Savills Investment Management. Foto: Savills

Savills-chef: Vi vil gerne fordoble vores aktiver de næste 3-5 år

For 10 år siden så vi de første og for 5 år siden tog det for alvor fart. Internationale investorer har fået øjnene op for det danske ejendomsmarked, og det giver sig for alvor udslag på listen over de 100 største ejendomsejere i Danmark.

En af dem er den britiske kapitalforvalter Savills Investment Management, som er en del af The Savills Group, der er børsnoteret på London Stock Exchange. Savills Investment Management ligger nummer 41 på Top 100 over de største danske ejendomsejere i 2021.

Top 100: Her er Danmarks største ejendomsejere i 2021

I Danmark er Savills især kendt for at opkøbe Rema 1000-ejendomme i hele landet. Så sent som i starten af marts købte den britiske investor 14 Rema 1000-ejendomme og et mindre antal boliger ejer i en række byer i Jylland og på Sjælland. Opkøbet sker i forlængelse af lignende milliardopkøb i fjor.

Læs mere i Britiske Savills køber Rema 1000-ejendomme for knap 300 millioner kr.

Inden for de næste 3-5 år vil Savills IM gerne fordoble sin portefølje på tværs af alle sektorer og geografiske barrierer.

– Der er sket meget i det danske marked de seneste år. Tidligere var markedet ikke så likvidt hverken hvad angår segmenter eller geografi, men det er det nu, siger Head of Nordics Peter Broström, som Estate Magasin fangede på Savills IM’s kontor i Stockholm.

– Vi har en generel vækstplan for hele regionen, og indtil videre har vi lavet flest investeringer i Sverige og Danmark. Faktisk så mange, at Danmark i dag er vores største nordiske marked. Der sker meget i flere segmenter, og derfor forventer vi også at vækste yderligere, for vi vil gerne fordoble vores aktiver i løbet af 3-5 år, siger Peter Broström.

Læs mere om Savills IM i Estate Magasin nr. 2/2022 her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder