Poul Erik Bech (til venstre) og Børge Strandfelt. Foto: EDC

EDC Poul Erik Bech køber erhvervscenter og boligbutikker fra EDC-medstifter

EDC Poul Erik Bech har per 1. april købt EDC Strandfelt, som består af boligbutikker Glostrup og Albertslund samt boligbutik og erhvervscenter i Taastrup. EDC Strandfelt er blandt Vestegnens største, selvstændige ejendomsmæglervirksomheder.

Ejer Børge Strandfelt, der nærmer sig de 80 år, er klar til at trappe ned og give stafetten videre.

Det oplyser parterne uden at komme ind på handelsprisen.

Børge Strandfelt har været en del af EDC-gruppen fra første dag siden etableringen i 1971. Han havde således 50-års jubilæum sidste år og siger om beslutningen om at sælge sit livsværk:

– Jeg har drevet selvstændig ejendomsmæglervirksomhed i 54 år, og det må være nok. Jeg er 78 år og bliver 80 år om 1,5 år, så jeg er klar til at trappe ned. Det er som sådan ikke en beslutning, der har været længe undervejs, men i den sidste årrække har jeg været den første, der mødte ind, men også den første, der er gået hjem, så der kommer en udløbsdato for os alle. Medmindre jeg har kendt kunderne fra tidligere køb og salg, har jeg heller ikke været ude på kundebesøg de sidste par år, så det er helt naturligt for mig at give stafetten videre.

Tilbage i 1971 var Børge Strandfelt en del af en lille gruppe ejendomsmæglere på 16 ejendomsmæglerfirmaer, der gik sammen om at skabe en digital ejendomsplatform. Det blev starten på EDC – Ejendomsmæglernes Data Centrum. Visionen var dengang at skabe en digital platform, der gjorde EDC til landets første kæde af ejendomsmæglere – og de første til at anvende it-systemer i forretningen.

’Fantastisk rejse i mæglerbranchen’
– Det er jo gået meget godt siden EDC blev etableret for mere end 50 år siden, og jeg er nu den eneste aktive mægler tilbage af de oprindelige grundlæggere. Poul Erik har godt nok sagt, at jeg kan komme og gå, som jeg vil. Det vil jeg selvfølgelig benytte mig af og komme forbi og hilse på og hjælpe lidt til med det, jeg kan, herunder fortsat dyrke mit netværk. Men det er nu mest for at gøre overgangen til pensionstilværelsen lidt nemmere, så det ikke bliver en for brat en overgang. Det har været en fantastisk rejse i mæglerbranchen, men nok er nok, så jeg er glad og afklaret med min beslutning, siger Børge Strandfelt i en meddelelse.

Gang i Vestegnen
Poul Erik Bech har på 43 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, flere end 70 boligbutikker og 650 medarbejdere. Fra den 1. april tilføjes, der altså endnu et erhvervscenter, tre nye boligbutikker og 16 nye medarbejdere.

– Det er en fornøjelse at byde endnu tre boligbutikker og et erhvervscenter velkommen. Desuden sætter jeg megen pris på, at Børge Strandfelt, som jeg har kendt i mange år som en dygtig EDC-kollega, valgte at sælge til den virksomhed, som jeg er en del af. For os er det yderst interessante beliggenheder, da alle tre byer står over for betydelige nybyggerier, hvor vores succesfulde projektafdeling i København blandt andet er involveret i en række af projekterne, siger Poul Erik Bech i meddelelsen.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder