Bjarne Harpøth Christensen. Foto: Presse

RED henter Director i Deloitte: Vi er meget tilfredse

1. april tiltræder Bjarne Harpøth Christensen som Director i det københavnske erhvervsmæglerfirma Cushman & Wakefield RED’s Capital Markets-afdeling.

Det oplyser RED.

Bjarne Harpøth Christensen skifter fra Financial Advisory i Deloitte M&A Real Estate, hvor han som Director har arbejdet med rådgivning af ejendomme og ejendomskunder, værdiansættelse af fast ejendom samt køb og salg af ejendomme og ejendomsselskaber. Tidligere har Bjarne Harpøth Christensen været i Realkredit Danmark og siden i ejendomsselskaber som Keops, Tower Group, Nordicom og Bostad foruden fire år med egen rådgivnings- og investeringsvirksomhed.

– Bjarne Harpøth Christensens mangeårige erfaring inden for ejendomsbranchen understøtter RED’s fokus på at skabe værdi for vores klienter, ved at forstå og nedbryde kompleksitet og maksimere værdierne, siger Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, i en meddelelse.

RED ønsker med ansættelsen at fastholde sin position inden for markedet for strukturerede ejendomshandler.

– Vi er meget tilfredse med, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Bjarne Harpøth Christensen til RED, og det er ingen hemmelighed, at vi fortsat ønsker at tiltrække talenter og etablerede kapaciteter til RED – både på medarbejder- og partnerniveau, fremhæver Nicholas Thurø.

Bjarne Harpøth Christensen tiltræder – som nævnt – 1. april.

Læs om RED’s 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Tilfreds RED lander Corona-ramt regnskab 

Læs også RED udvider til ni partnere

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje