Illustration: Tegnestuen Vandkunsten

NPV finder entreprenør til 333 mikroboliger i København

Det bliver den aarhusianske entreprenør JCN Bolig, som skal opføre 333 mikroboliger og 17 hotellejligheder i Sydhavnsgade i Københavns Sydhavn.

Det oplyser ejendomsudviklingskoncernen NPV, der står bag projektet, som er på 11.543 kvm plus 1.300 kvm kælder til depot og cykler.

Det bliver JCN Boligs første byggeopgave for NPV. Projektet med opstart her til foråret skal certificeres med DGNB Guld.

Projektet er videresolgt til en endnu unavngiven ’udenlandsk ejendomsfond’. Vandkunsten er arkitekt, mens ABC – Rådgivende Ingeniører er ingeniør på opgaven.

– Vi har lige færdiggjort udførselsprojekt og går i jorden i starten af maj. Den egentlige byggeopgave går vi efter planen i gang med efter sommerferien, når der foreligger en endelig byggetilladelse, oplyser JCN Bolig.

Læs også NPV vender underskud til overskud på 81 millioner kr. – sigter mod stort overskud

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder