Adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep. Foto: Wilfred Gachau

Top 100: Her er Danmarks største ejendomsejere i 2021

Den absolut største, investeringsselskabet Nrep, har med adskillige opkøb næsten fordoblet sine aktiver det seneste år. Samtidig er der kommet væsentligt flere ejendomsejere med ejendomme for over 1 milliard kr. Hvor det mindste selskab i 2021 havde ejendomme for 926 millioner kr., er det kun selskaber med aktiver for over 1,1 milliard kr., der nu optræder på Top 100.

Konsolideringen slår igennem i de 100 størstes samlede portefølje, og i alt er værdierne på Top 100 steget med cirka 10 procent, når man lægger alle de 100 porteføljer sammen.

Artiklen fortsætter under illustrationen

Kilde og grafik: Estate Media

Nrep har som nævnt med en række både større og mindre opkøb bragt sig i front som Danmarks absolut største ejendomsinvestor. Det er især samarbejdet med Dades, der har givet det store skridt fremad på listen, men der er også tale om mange ’mindre’ opkøb som boliger i Odense for 1 milliard kr., karréer i Mjølnerparken på Nørrebro i København og en hotelejendom i Kolding.

Se hele Top 100-listen over de største ejendomsbesiddere i Danmark i 2021 i Estate Magasin nr. 2/2022 her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder