Adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme. Foto: Claus Sall

AP’s ejendomsdirektør: Den skal sidde lige i skabet

I begyndelsen af 2020 flyttede de første lejere ind i Holbæk Fjordtårn. Peter Olsson bor selv sammen med sin hustru og to næsten voksne drenge på en landejendom uden for den sjællandske provinsby, og han var spændt. For han vidste godt, at det nye ’højhus’ ville komme til at definere byen på en ny måde. Og det er netop det, der er både det store ansvar, men også det fantastiske ved at arbejde med ejendomme – eller ’det absolut fedeste’, som han selv udtrykker det – at man gør en synlig forskel.

– Holbæk Fjordtårn ville med sine 57 m blive et af de højeste boligbyggerier på Sjælland. Jeg havde selvfølgelig set visualiseringer, men jeg vidste, at det ville blive markant og i den grad komme til at præge byen. Så hvis jeg ikke synes, at det blev et byggeri, jeg havde lyst til at stille mig op foran og være bekendt, så ville jeg blive ked af det, siger adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme.

Og det er netop det, der driver hans passion. Aftrykket, som en af Danmarks største bygherrer sætter på byer over hele landet.

– Jeg kan ikke køre noget sted i Danmark uden at passere noget, vi på den ene eller anden måde har været med til at initiere. Og det skal altså sidde lige i skabet, for ellers har vi ikke lavet det ordentligt. Det er fedt at gøre en forskel, men det forpligter også. Når det er sagt, er det ikke sådan, at jeg sover dårligt om natten, for så ville jeg ikke holde ret længe i det her job.

Læs hele det store interview med adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme, i den nye udgave af Estate Magasin. Læs Estate Magasin nr. 2/2022 her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje