Fra venstre: Ejendomsdirektør Uno Sand, adm. direktør Søren Stensdal og ejendomsdirektør Lars Vestergaard Olsen. Ledergruppen i Stensdal Group består nu af CFO Martin Sørensen, ejendomsdirektør Lars Vestergaard Olsen, projektdirektør Peter Weyhe og adm. direktør Søren Stensdal. Foto: Stensdal Group

Ny ledergruppe i Stensdal: Vores pipeline indikerer en ret betydelig vækst

Stensdal Group har foretaget organisationsændring.

Det oplyser koncernen, der blandt andet ejer og driver en portefølje på mere end 130.000 kvm erhvervslejemål i Storkøbenhavn.

Forfremmelsen gælder Lars Vestergaard Olsen, der efter fem år som projektudviklingschef er udnævnt til ejendomsdirektør og Uno Sand, der efter seks år som ejendomschef forfremmes til Head of Asset Management.

Samtidig er Lars Vestergaard Olsen indtrådt i Stensdal Groups ledelse.

Det sker som en del af en langsigtet plan, der skal udbygge Stensdal Groups portefølje af investeringsejendomme.

Søren Stensdal: Et naturligt skridt
– Med en organisation, der både omfatter projektudvikling og aktiv forvaltning af investeringsejendomme til bolig og erhverv, giver det i høj grad mening at etablere en klar organisatorisk opdeling af ejendomme, der er i udviklingsfasen og ejendomme, der er i drift. Vores pipeline indikerer en ret betydelig vækst på begge områder, hvilket vi skal ruste organisationen til. Derfor er det et naturligt skridt at styrke ledelsen, siger adm. direktør, helejer og stifter Søren Stensdal, Stensdal Group, i en meddelelse.

Han ser frem til selv at kunne fokusere mere på udviklingsprojekter i samarbejde med projektdirektør Peter Weyhe.

Lars Vestergaard Olsen, der som projektudviklingschef blandt andet har varetaget udlejninger og opkøb, glæder sig til en mere synlig rolle som ejendomsdirektør:

– Vores portefølje af erhvervsejendomme fremstår veltrimmet og i en høj kvalitet, og jeg glæder mig over at have fået det overordnede ansvar for, sammen med mine dygtige kollegaer, at fortsætte udviklingen og udbygningen af porteføljen.

–  Vi vil løbende ekspandere ved opkøb af ejendomme og byggemuligheder omkring København og i Nordsjælland, siger Lars Vestergaard Olsen.

Ny ledergruppe
Ledergruppen i Stensdal Group består nu af CFO Martin Sørensen, ejendomsdirektør Lars Vestergaard Olsen, projektdirektør Peter Weyhe og adm. direktør Søren Stensdal.

Stensdal Group A/S præsenterede i januar sit bedste årsregnskab nogensinde med et resultat før skat på 188,5 millioner kr. mod et overskud på 35,1 millioner kr. i 2019/20.

Læs mere i Stensdal Group lander rekordregnskab – overskud nærmer sig 200 millioner kr.

Stensdal Group beskæftiger sig, udover de ejendomsrelaterede aktiviteter, med investering i virksomheder, hvor de mest betydende er aktiemajoriteten i det internationale marketingbureau og SaaS-virksomhed Anthill Agency og en ejerandel på 50 procent parkeringsselskabet Parkzone.

Stensdal Group med base i Brøndby på Københavns Vestegn havde i 2020/21 i gennemsnit 62 ansatte i koncernen og 14 medarbejdere i moderselskabet.

Stensdal Group blev etablerede i 1986 af Søren Stensdal.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder