Byggemodningen ved Constantiavej i den østlige del af Hedensted er netop gået i gang, og opførelsen af de 160 lejeboliger på det cirka 11 ha store projektareal forventes færdigopført inden sommeren 2024. Foto: Selmer Gruppen

Efter milliardsalg: Selmer Gruppen klar til sit hidtil største projekt

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder