Adm. direktør, medejer og medstifter Carsten Raundahl, Raundahl & Moesby. Foto: Raundahl & Moesby

Raundahl & Moesby kæmper sig tilbage til en milliardtoplinje

Den aarhusianske totalentreprenør Raundahl & Moesby kommer ud af 2021 med med en omsætningsvækst på 29 procent til 1.254 millioner kr. og et resultat før skat, som stiger med 36 procent til 101 millioner kr.

Raundahl & Moesby har dermed i sit 9. årsregnskab for første gang opnået et trecifret millionoverskud, ligesom toplinjen igen er over milliarden efter et toplinjedyk i 2020. I 2019 landede selskabet en omsætning på 1.062 millioner kr., men den faldt til 971 millioner kr. i 2020.

Årets resultat bliver betegnet som ’tilfredsstillende’ af ledelsen.

– Vi har i 2021 etableret en Teknik & Design-enhed, så vi kan sætte ekstra kræfter ind i projekteringsprocessen og dermed skabe værdi for vores kunder. Vi ønsker at tage ansvar for byggerierne helt fra starten og kan med vores team tilbyde kvalificeret rådgivning til både ejendomsbesiddere og bygherrer, siger adm. direktør, medejer og medstifter Carsten Raundahl.

Har fået adgang til nye slags opgaver
Raundahl & Moesby blev stiftet i 2013 af Carsten Raundahl og Erik Moesby og udfører bolig- og erhvervsbyggerier i hele landet.

– Vi har år for år skabt solide resultater, men haft en konservativ udbyttepolitik. Det har blandt andet betydet, at vi i 2021 har kunnet indgå aftale om egenfinansiering af byggerier under opførelse. Den finansielle robusthed, vi har opnået, har i 2021 givet os styrke til at finansiere byggerier under opførelse og giver dermed adgang til opgaver, vi ikke har haft før, siger Carsten Raundahl i en meddelelse.

I 2021 har Raundahl & Moesby påbegyndt nogle markante byggerier, som har bidraget til fremgangen. Selskabet opfører et 19.000 kvm stort erhvervsbyggeri på Europaplads i Aarhus, et nyt firmadomicil for Danish Crown i Randers på 13.200 kvm og et boligprojekt for Balder Danmark i Espergærde på 31.930 kvm, som har fået navnet ’Triumph byen’.

Alle byggerierne skal DGNB Guld-certificeres, og Danish Crown firmadomicilet skal ligeledes DGNB Hjerte-certificeres.

For 2022 forventer ledelsen i Raundahl & Moesby ’et godt og tilfredsstillende resultat’.

Stigende balance og egenkapital
Raundahl & Moesby A/S havde på balancedagen 31. december 2021 en stigende balance på 540 millioner kr. mod aktiver for i alt 370 millioner kr. året før. Samtidig er egenkapitalen øget til 301 millioner kr. fra 221 millioner kr. ultimo 2020 – svarende til en ny soliditetsgrad på 50,4 procent.

Udover stifterne Carsten Raundahl og Erik Moesby er den familieejede entreprenør- og udviklingskoncern KPC med hovedsæde i Herning via KPC Invest den største medejer af Raundahl & Moesby.

 

Seneste årsregnskaber – Raundahl & Moesby

Kilde og tabel: Raundahl & Moesby A/S’ årsrapport 2021

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder