Ombygning af Kronen i Vanløse: 1. sal åbnes udadtil imod en ny terrasse med udeservering, fitness samt lege- og sportsplads. Illustration: KHR Architecture

Nrep løfter sløret for stor ombygning af shoppingcenter

Knap et år efter, at Nrep overtog shoppingcentret Kronen i Vanløse for 680 millioner kr., kan de nye planer for centret, der rummer cirka 50 butikker i stueplan og på 1. sal samt boliger på taget, præsenteres.

Det oplyser den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København.

– Vores ambition er at skabe en bymidte, som Vanløse-borgerne har lyst til at engagere sig i. Det indebærer, at vi skal skabe gode og spændende tilbud, så borgerne får en række grunde til at besøge og opholde sig på Kronen, siger Rasmus Meyhoff, der som udviklingsdirektør i Nrep er ansvarlig for projektet.

Projektet
Konkret skal butiksområdet på 1. sal omkalfatres. Der skal blandt andet være kontor, restauranter og måske en daginstitution. Fitnesscentret på taget flyttes ned på 1. sal, som åbnes udadtil imod en ny terrasse med udeservering, fitness samt lege- og sportsplads. Det er også ambitionen at bruge terrassen til at binde Flintholm og Vanløse Station sammen. På taget forbedres opholdsmulighederne for beboerne, mens butiksområdet i stueplan bevares.

– Det handler helt basalt om at skabe en kombination af et naturligt flow, relevante funktioner og rum, hvor man har lyst til at slå sig ned. Kronen i dag har mange kvaliteter, men det lukker sig om sig selv, og der er ingen oplagt trafik til butikkerne på 1. sal, siger Janina Zerbe, kreativ partner i arkitektfirmaet KHR Architecture, i en meddelelse.

KHR Architecture er arkitektrådgiver for Nrep i forbindelse med købet og ombygningen af Kronen.

Læs også Nrep køber konkursramt shoppingcenter for 680 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet

Shoppingcentret Kronen i Vanløse. Foto: Wikipedia

Butiksantal reduceres til godt 30 fra 50
Antallet af butikker reduceres til godt 30 fra 50. Den samlede investering forventes at lande på 150 millioner kr., oplyser Nrep.

Byggestart på Kronen forventer Nrep til efteråret, og den nye terrasse forventes at stå klar til foråret 2023. Omkring halvdelen af initiativerne afhænger af en revideret lokalplan. Positive dialoger med blandt andet Københavns Kommune giver Nrep tro på, at den overordnede vision vil kunne føres ud i livet.

Det var Solstra Capital Partners ved Oscar Crohn, som stod for udviklingen af Kronen.

Ejendomsudvikler Flemming Holberg Fenger stod for det oprindelige projekt, men blev presset ud af Nordea.

Læs mere i Shoppingcenter i Vanløse ryger på tvangsauktion

Læs også Kronen vil trække kunderne væk fra internettet med hygge, liv og oplevelser

Læs alle nyheder om detail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder