Chefadvokat Marianne Elizabeth Møller, Freja Ejendomme, er indtrådt i selskabets forretningsledelse. Foto: Freja Ejendomme

Freja udvider forretningsledelsen til fire personer

Marianne Elizabeth Møller, der er chefadvokat i Freja Ejendomme, er indtrådt i forretningsledelsen i Freja Ejendomme, som desuden består af adm. direktør Christina Jørgensen, direktør Carsten Rasmussen og økonomichef Stefan Kofod.

Det oplyser statens ejendomsselskab.

Marianne Elizabeth Møller kom til Freja Ejendomme i 2017 fra Bruun & Hjejle, hvor hun var en del af advokatfirmaets afdeling for fast ejendom.

Hun har været ’en helt central skikkelse i Freja ved en række større, komplekse ejendomstransaktioner og har siden sin ansættelse været en væsentlig bidragsyder til Frejas opnåede resultater’, fremhæver Christina Jørgensen.

– Med Marianne Elizabeth Møller i ledelsen har vi styrket vores fokus på transaktionsprocesser og den forretningsmæssige del af ledelsesopgaven, og vi er rigtig glade for, at Marianne har påtaget sig denne opgave, som er væsentlig i forhold til udmøntning af vores 2025-strategiplan, siger direktøren for Freja Ejendomme i en meddelelse.

Omstrukturering
Freja Ejendomme oplyser til Estate Media, at selskabet har lavet en mindre omstrukturering i organisationen med en ny opdeling i henholdsvis forretningsledelse og funktionsledelse.

Ledelsen af salg og salgsfunktioner ligger fortsat hos salgschef Per Kondrup, mens varetagelse og koordinering af indskud af de statslige ejendomme i Freja varetages af forretningsudvikler Jacob Mørch Sørensen.

Læs om selskabets 2021-resultater i:

Freja-overskud falder til en kvart milliard kr.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder