Partner Eva Olesen, Viltoft. Foto: Agnete Schlichtkrull

Advokattalent er ny partner i Viltoft

Advokat Eva Olesen er blevet forfremmet til partner i Viltoft, oplyser det København-baserede advokatfirma med speciale i entrepriseret, udbudsret samt i at føre rets- og voldgiftssager.

Det sker med virkning per 1. marts.

Eva Olesen har været ansat i Viltoft siden afslutningen af sin cand.jur. i 2013, og i 2019 blev hun udnævnt til juniorpartner. Samme år blev hun udvalgt som et af dansk erhvervslivs største, unge talenter i Berlinske Business’ Talent 100, og to år i træk har det internationale ratingbureau Legal 500 fremhævet hende som ’a Next Generation Partner’.

Eva Olesen er specialiseret i udbud og entrepriseret – både inden for traditionelt byggeri og anlæg og inden for forsyningssektoren.

Partnerkredsen
Viltoft er – fremhæver advokatfirmaet – det eneste danske advokatfirma med under 100 jurister, som rangerer i Chambers Europe og Legal 500 i tier 1 inden for Real Estate/Construction.

Partnerkredsen i Viltoft udgøres nu af Managing Partner Henrik Hauge Andersen, Morten Ruben Brage, Peter Fauerholdt Thommesen, Steen Hellmann og Eva Olesen.

Viltoft blev etableret i 1974 af blandt andre advokat Henrik Viltoft.

Læs alle ejendomsrelaterede advokatnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder